Hjem Om oss Aktiviteter Foto galleri Målsetting Kontakt oss

Kulturkafé 26. nov. 2022

Beskrivelse

Kulturkafé på Fubiak. (Furuset)

Lørdag 26.11 inviterer Kultur Uten Grenser og Fubiak på Furuset (Deichman) igjen til Kulturkafé, tre år etter sist gang. Det ble en pandemi i mellom.

De prøver igjen!

 

Programmet starter kl18, og det er et spennende og variert program vi byr på, med musikk og mat som hører sammen. Vi vil bl.a. få høre Ary Morais` fem manns orkester, som spiller rytmisk og melodiøs musikk med røtter i Cap Verdes sterke musikktradisjoner, som Ary selv.  

Kvintetten har spilt inn fire CD’er, og var senest i sommer på turné på Cap Verde øyene.

 

Fire av fem er innfødte nordmenn, men begeistringen hos de innfødte øyboerne var meget stor.

Dette er profesjonelle musikere og nydelig musikk! De har også med seg en av øyrikets matspesialiteter, så her kan publikum få kreolske impulser og gleder gjennom flere sanser. Det kan kanskje trenges i slutten av november. 

 

En ganske annen stemning vil vi helt sikkert oppleve i møte med gruppa Savalan.

Her synger den unike sangeren M.R. Tebrizli egne og tradisjonelle sanger med røtter i Aserbajdsjan og byen Tebriz.

Med seg har han fire eminente musikere, som spiller tankevekkende og sterkt følelsesladet musikk, som berører selv om man ikke forstår ordene. Savalan vil også by på autentisk mat fra sin kulturkrets.  

2022 er Frivillighetens år. Kultur Uten Grenser har i snart 30 år drevet med ulike former for frivillig kulturarbeid. I mye av dette arbeidet har KUG samarbeidet med Deichman på Furuset, Bydel Alna

(Tidlig og også med en god del andre frivillige organisasjoner og personer.

 

KUG og Fubiak inviterer derfor alle frivillige organisasjoner spesielt til å komme på dette arrangementet, i tillegg til lokalpolitikere og folk som jobber i administrasjonen.  

Det representerer dermed også en takk til-, og ønske om et videre samarbeid med alle gode krefter i samfunnet, både de offentlige og de frivillige! Det er sammen vi kan få til ting!

Før, mellom og etter de to konsertene er det rom for prat og hygge i avslappet kafémodus, for dette er ikke bare to konserter, det er først og fremst en møteplass. Vi trenger å møtes, og dele tanker og gleder!

Velkommen!


Vis mindre

Rapport Vis mer...

Furuset bibliotek og aktivitetshus, Trygve Liesplass 1, 1051 Oslo

Del:

Fra 2022-11-26 Til 2022-11-26
Fra 18:00:00 Til 21:00:00

Fotogalleri

Foto:


Hold deg oppdatert på vår Facebook side!