Hjem Om oss Aktiviteter Foto galleri Målsetting Kontakt oss

Kulturkafé 19. jan. 2019

Beskrivelse

Vi inviterer til en unik musikkopplevelse med bandet LILJA, som er Oddrun Lilja Jonsdottir, Mariama Ndure, Martin Moland og Ivar Myrset Asheim på Fubiak.

De tar oss med på en musikalsk reise «Hjem til verden», som er Oddrun Liljas egne komposisjoner, inspirert av ti byer hun har besøkt og samarbeidet med lokale musikere og deres musikktradisjoner, på fire kontinenter, www.lilja.world

Som vanlig byr vi på rimelig og noe gratis mat og drikke, og inviterer til hyggelig samvær rundt kafebordene.

NB: Hoveddøra stenges kl.17, så etter den tiden benyttes «meråpentdør» på baksiden av bygget!
(Hvis stengt, prøv 91561308.)

Oddrun Liljas egen musikalske historie:
Jeg har vokst opp på Grorud i Oslo. Oppveksten var i stor grad var preget av musikk, med bandmiljøet på Fyrhuset og det lokale strykeorkesteret. Senere studerte jeg jazz ved musikkhøgskolen i Oslo. Jeg har i tillegg hatt et hjerte for folkemusikken. De siste årene har jeg reist rundt i verden for å samarbeide med artister og tradisjonsmusikere i mange land. Dette ga meg mye inspirasjon, og ledet meg til å skape prosjektet LILJA :hjem til verden, som jeg skal opptre med på Furuset.
Her har jeg skrevet musikk som er inspirert av ti av disse reisene som jeg fremfører med bandet mitt LILJA som består av noen av mine favorittmusikere fra min generasjon.

Av andre prosjekter jeg har gjort kan jeg nevne bestillingsverket Kvöldvaka som jeg skrev sammen med Lajla Storli. Der reiste vi til Island og til Hardanger for å gjøre et dypdykk i folkemusikken på disse stedene som et grunnlag for bestillingsverket. I 2016 ga jeg ut debutplata "The Beauty of an Arbitrary Moment" med bandet Moksha.
I tillegg til mine egne prosjekter er jeg også med som gitarist og vokalist i andre band, deriblant Bugge Wesseltoft's "New Conception of Jazz" og Frode Haltlis "Avant Folk"


Vis mindre

Rapport Vis mer...

Furuset bibliotek og aktivitetshus, Trygve Liesplass 1, 1051 Oslo
+4799738458
Del:

Fra 2019-01-19 Til 2019-01-19
Fra 00:17:00 Til 00:19:30

Fotogalleri

Foto:


Hold deg oppdatert på vår Facebook side!