Hjem Om oss Aktiviteter Foto galleri Målsetting Kontakt oss

Førjulskafé 9. des. 2023

Beskrivelse

Program:

Åpning: 16:00-16:30 (mingling m/kaffe/te)

Konsert med Passiflora: 16.30

Mat pause: 17:15-17:45

Konsert med Savalan: 17:45-18:30

 

Savalan:

Sangeren Tebrizli Mehmet Reza og hans sekstett Savalan, spiller følelsesladet og melodiøs musikk med røtter i Aserbajdsjans sterke musikktradisjoner, - som Tebrizli selv. Musikken berører sterkt, selv om man ikke skulle forstå ordene han synger. Foruten Tebrizli har også tre av de andre musikerne vokst opp i mye av de samme musikktradisjonene, både folkelig, og mer klassisk.; Mokhtar Barazesh (trekkspill), Shaho Shegerf (klaver) og Soarab Esfandi (gitar). Men med i gruppa finner vi nå også en klassisk skolert, meget dyktig og allsidig cellist fra Østerrike, Nerina Weiss og en svært erfaren og mangesidig perkusjonist, opprinnelig fra Chile, Patricio Quintana. Med andre ord en ganske ny og spennende blanding. Vakkert og tankevekkende,

 

Passiflora:

Her er det Patricia Morales` stemme som skal varme publikum. Hun tar med seg musikken sin, og en lang og spennende karriere fra Cuba og internasjonalt, og akkompagneres her av Ketil Kielland Lund (piano, trekkspill, flügelhorn) og Torbjørn Sandvik (gitar), De to, meget dyktige og erfarne musikere på flere ulike instrumenter, har røttene sine i Norge, men med føtter som har ført dem rundt til mange land, scener og musikksjangre. Her skal vi få høre virtuose tolkninger og blandinger som sikkert vil være nye og spennende for de fleste, i et nært samarbeid, som videreutvikler musikk fra flere ulike deler av LatinAmerika.

 

Kultur Uten Grenser

Kultur Uten Grenser har i over 30 år drevet med ulike former for frivillig kulturarbeid og formidling.

I mye av dette har KUG samarbeidet med Fubiak, bydel Alna og også med en god del andre frivillige organisasjoner og personer. Forløperne til «Furusetfestivalen»; «Sommerfestivalene», og de mange «Mat og kulturfestivalene» ble startet og drevet av KUG. Fortsettelsen med «Kultur kaféene», «Kulturkaravanene», og en rekke samarbeidsprosjekter som «Tea Time», «Coffeetime», «Erasfestivalen», «Vær Stolt festivalen», «Språk og Kulturfestivalen» mm, er arrangementer og prosjekter som KUG til dels har vært sentrale i.

 

Dette førjulsarrangementet henvender seg til alle som setter pris på god musikk, god mat og hyggelige medmennesker. Folk i alle aldersgrupper har behov for å møtes og dele gode kulturopplevelser.

Kultur Uten Grenser har i alle år lagt til rette for ulike slike åpne møteplasser, på tvers av de aller fleste grenser. Hvor man deler gledene, - og deler kulturene, - med hverandre!


Vis mindre

Rapport Vis mer...

Trygve Liesplass 1, 1051 Oslo
+4799738458
Del:

Fra 2023-12-09 Til 2023-12-09
Fra 16:00:00 Til 19:00:00

Fotogalleri

Foto:


Hold deg oppdatert på vår Facebook side!